top of page
IPP_2022_e&m-3759_edited.jpg

Womens Talks

Vrouwen die samenkomen en delen over het leven en wat hen bezighoudt, is helend en krachtig

Onlangs aten we samen met een paar vrouwen en spraken we over wat er in ons leven speelt. We hadden het over onze relaties/huwelijken, over wat er gaande is op school, over de relatie met onze moeder (en hoe onze stem kan veranderen als we met haar aan de telefoon praten), over opvoeding en over wat onze reacties en emoties ons vertellen over onszelf. Het was zo'n rijke avond, zoals we vele rijke momenten hebben gehad, tijdens de lunch, het diner of andere samenkomsten met vrouwen. 

 

Verschillende vrouwen hebben ons gevraagd waarom we geen webinars organiseren waar we zowel presenteren als delen met andere vrouwen over ons eigen leven, leermomenten, realisaties, woopsies (zogenaamde fouten, waar we altijd van kunnen leren), ontwikkelingen en wijsheden. Goede vraag, waarom niet? We kunnen soms het gevoel hebben dat we de enige zijn die iets meemaakt, maar dat is niet waar. We zijn nooit alleen en we doen niets alleen. Dat is de kracht van samenkomen en delen: voelen dat we niet alleen zijn en dat we altijd zij aan zij lopen. 

 

E&M Talks organiseert een keer per maand Womens Talks, een interactieve webinar voor vrouwen (via zoom met camera's aan) om samen te komen en een gesprek te voeren over een specifiek onderwerp. 

e&m talks-Women talks_corr 01.jpg

Data: 

woensdag 29 maart 2023 

dinsdag 18 april 2023

dinsdag 23 mei 2023

donderdag 22 juni 2023

Tijd: 19:30 – 20:30 uur CEST ( via zoom)

Investering:  5,- 

Maximaal 10 deelnemers

bottom of page