top of page
IPP_2022_e&m-3457_edited.jpg

OVER

Wie zijn Eleonora & Mariette?
En waarom organiseren we webinars en evenementen?

We kennen elkaar al sinds ons 18e, maar hebben elkaar pas echt ontmoet toen we ontdekten dat we met dezelfde vragen over het leven rondliepen. Wie zijn we, waarom zijn we hier, waarom leven we op een manier die niet logisch is en waarom hebben we het gevoel dat er iets ontbreekt? Gaandeweg begonnen we bijeenkomsten voor vrouwen te organiseren aan Eleonora's keukentafel in Amsterdam. Daarna volgden vele bijeenkomsten en events, en inmiddels organiseren we ook webinars. 

 

We houden er beide van om mensen samen te brengen, om zo met hen in contact te komen en te praten over wat er werkelijk speelt in een ieders leven. Door de conversatie te starten, leren we van elkaar, ontstaat er meer begrip en bewustzijn, en kunnen we gereflecteerd worden om andere keuzes te maken. 

Er is veel gaande in de wereld en binnen de vier muren van onze huizen, werkplekken en scholen. Veel mensen, jong en oud, voelen zich verloren en opgejaagd, en niet ontmoet voor wie ze echt zijn. We horen mensen vaak vragen: is dit het nou? Ze hebben het gevoel iets te missen en zoeken buiten zichzelf, net als wij ook lange tijd gedaan hebben. Er is zoveel informatie te vinden, en we worden dagelijks gebombardeerd met meningen, adviezen, ideaalbeelden en 'wat hoort' en 'wat normaal is'. Maar voelt dit ook waar voor jou?

 

E&M Talks organiseert interactieve en verrijkende gesprekken, online en offline, waarvoor we telkens een andere gesprekspartner uitnodigen. We praten over relaties, gezondheid, werk, onderwijs, opvoeden, vrouwenwelzijn, ouder worden, de jeugd,  en alles wat met het leven te maken heeft. Onderwerpen die ons allemaal aangaan, maar waar we vaak te weinig ruimte voor maken om werkelijk over in gesprek te gaan. Is er een onderwerp waarover je graag in gesprek wil? Laat het ons weten. 

IPP_2022_e&m-3930.jpg

Eleonora over Mariette

Licht - scherp - ziet elke situatie als nieuw - bevestigd mensen voor wie ze zijn - getrouwd met de prachtige Alexander - doorbreekt en stopt de bullshit - schrijft transparant over haar leven en levenslessen - staat voor waarheid - altijd bereid om te leren en te groeien – schitterend en prachtig - besties met hond Saar - geeft empowerende coachingsessies - verlicht het dorp Wortel in België, eigenlijk verlicht ze heel België - humor - houdt van mensen ongeacht hun gedrag - absolute joy om mee te werken en te zijn.

Eerlijk - zoveel plezier om mee te werken - woont samen met 4 huisgenoten: man en drie tieners, die alle vier haar grootste leermeesters zijn - enorme liefde voor mensen - houdt zich niet in als er iets gezegd moet worden - geweldig in het organiseren van evenementen omdat ze het laat draaien om mensen, verbinding, waardering en de kwaliteit waarin alles gebeurt - stelt vragen die ongemakkelijk kunnen zijn - zou een boek moeten schrijven over opvoeden - zwart of wit, er is geen grijs - heeft een hekel aan roddelen – is real, geen bullshit - verbluffend mooi - flexibel, altijd klaar voor wat er nodig is - een solide krachtige vuurtoren die staat voor wat waar is.

Mariette over Eleonora

IPP_2022_e&m-3500.jpg
bottom of page