top of page
E and M Talks Circle Spotlight Background-100.jpg
Webinar

Hoe krijgen we weer plezier in werk? – In gesprek met Zofia Sharman

PHOTO-2019-11-05-05-36-43.jpg

Zofia Sharman: recruiter en werknemer/business welbegin career coach 

Bouwvakker, advocaat, verpleger, geen enkele bedrijfstak of beroep is immuun voor stress of burn-out. Het aantal mensen dat wereldwijd te maken heeft met intensiteit op de werkplek gaat door het dak. Dit heeft een enorme impact op het personeel en de manier waarop het functioneert. Werkplekken en de efficiëntie ervan gaan snel achteruit. Het is moeilijker om personeel te vinden dat echt betrokken is, zich vitaal voelt in hun werk, harmonieus samenwerkt met collega's en kwaliteitswerk levert.

 

Zofia, recruiter en loopbaancoach voor werknemers/zakelijk welzijn, constateert een wereldwijde desinteresse in werk en vraagt zich af waarom en hoe het komt dat we het plezier in werk hebben verloren. Worsteling op het werk lijkt de norm te zijn, net als terugtrekking met een voorkeur om thuis te werken voor 'evenwicht tussen werk en privéleven', vaak gebruikt als een manier om te ontsnappen aan drama of toxiciteit op kantoor. "De manier waarop we leven is de manier waarop we werken; en de manier waarop we werken is de manier waarop we leven; je kunt die twee niet scheiden." Een diepere zorg voor onze gezondheid, welzijn en vitaliteit is nodig, waarbij expressie de sleutel is.

 

Praat mee met Zofia en E&M over wat er nodig is om meer vreugde op werkplekken te brengen en om ons dieper te verbinden met onszelf en het doel waarom we werken en wat we daarin brengen.

 

Deze webinar is in het Engels. 

bottom of page