top of page
E and M Talks Circle Spotlight Background-100.jpg
Webinar

De reis van constant
jezelf willen verbeteren naar zelfliefde

DONNA NOLAN Bodywork therapeut, yoga leraar, PA

Donna Nolan leefde het betere leven met de baan van haar dromen, maar toch voelde ze zich onvervuld. Wat ze ook deed, het was nooit genoeg, ze voelde voortdurend een onrust. Ze zocht verlichting en afleiding in relaties, vrienden, reizen, alcohol, recreatieve drugs en uiteindelijk door het beoefenen van meditatie en yoga, waarvan ze overtuigd was dat daar alle antwoorden lagen.


De diagnose borstkanker op 33-jarige leeftijd en de behandeling met chemotherapie was een stopmoment voor Donna. Ze besefte hoezeer ze zich door het leven heen had geduwd, wat haar in feite verder weg had gebracht van de rust die ze zocht.

Donna ziet ditzelfde patroon bij de vele vrouwen die zij in haar werk heeft ondersteund: de behoefte om iets te doen, het voortdurend willen verbeteren en proberen, en het duwen van het lichaam om maar door te gaan.

In deze webinar vertelt Donna Nolan, lichaamswerktherapeut, yogalerares, PA, over haar boek ‘Breathing My Own Breath’ en hoe zij haar manier van leven en omgaan met zichzelf transformeerde van constant zichzelf willen verbeteren naar zelfliefde en een diepe koestering van haar lichaam.

Deze webinar is in het Engels.

Speaker Donna.jpg

Prijs recording15€

bottom of page