top of page
E and M Talks Circle Spotlight Background-100.jpg
Webinar

Being a mother; are we ever good enough?
A conversation with Sharon Gavioli

sharon gavioli .png

Sharon Gavioli: Verpleegster, bevallingsdocent en counsellor

Sharon dacht altijd dat ze 4 kinderen zou krijgen, maar na 10 zwangerschappen kreeg ze uiteindelijk 7 kinderen: 5 jongens en 2 meisjes. De manier waarop ze moeder was, had een enorme impact op haar lichaam, omdat ze altijd veel moeite deed en nooit het gevoel had dat ze genoeg was. Dit resulteerde in een intense druk op zichzelf om een goede moeder te zijn door de vele plaatjes en idealen die ze had overgenomen over het moederschap.  

 

Diep van binnen wist ze dat dit niet werkte en dat er iets niet klopte aan de manier waarop wij als vrouwen moeder zijn. Hoeveel we ook doen, het voelt nooit alsof we het goed doen. We proberen van alles om situaties onder controle te houden, zodat we onze kinderen behoeden voor de uitdagingen in het leven. 

 

Toen ze zich realiseerde dat de manier waarop ze moeder was niet klopte, is Sharon anders gaan kijken naar de rol van moeder, vanuit het besef dat ze in de eerste plaats een vrouw is, die ook een moeder is. En ze begrijpt nu dat haar kinderen alles in zich hebben wat ze nodig hebben om te navigeren door het leven en te leren van wat zich aandient. 

Deze webinar is in het Engels. 

Datum: woensdag 8 november 2023 

Tijd: 20.00 - 21.15 uur

Via ZOOM (de link ontvang je na betaling)

Prijs 15 EURO

bottom of page