top of page
E and M Talks Circle Spotlight Background-100.jpg
Webinar

Staying connected in the midst of a storm
In gesprek met Anne Scott

mjp-20180426-0989.jpeg

Anne Scott: mediator, stresspreventie-en managementadviseur, leefstijl adviseur

Bijna vijf jaar lang werkte Anne als vrijwilliger in de grootste mannengevangenis van Nieuw-Zeeland, waar ze elke week yoga- en meditatieprogramma's presenteerde voor 14 mannen en ook één op één werkte met gevangenen in de risico-eenheid van de gevangenis. Ongeacht het aantal tatoeages, de reden van gevangenschap, gedrag of emoties, Anne heeft altijd alle mannen ontmoet voor wie ze in essentie zijn, zonder oordeel of opdringerigheid. "Ze zijn allemaal heel zachtaardig van binnen".

 

In deze tijd heeft Anne een aantal oproerige situaties en conflicten meegemaakt, maar toch was ze in staat om standvastig te blijven, te observeren wat er gebeurde en van binnen stil te blijven. Hoe deed Anne dit en wat kunnen wij hiervan leren in ons dagelijks leven? We hebben allemaal te maken met een wereld die steeds intenser wordt, met mensen die zich steeds extremer gedragen.

Neem deel aan het gesprek met Anne over wat ze heeft geleerd van het werken in de gevangenis en hoe je kunt leven op een manier waarbij je verbonden blijft met jezelf, zelfs midden in een storm.

Deze webinar is in het Engels. 

Datum: 22 november 2023 

Time: 20.00 - 21.15 uur

Via ZOOM (deze ontvang je na betaling)

Prijs 15 EURO

bottom of page