top of page
E and M Talks Circle Spotlight Background-100.jpg
Webinar

Wat spiegelt
de jeugd ons?

We bevinden ons in een wereldwijde crisis, aldus Rachel Andras, directeur van Fundación INDERA en oprichter van True2you. Steeds meer jongeren voelen zich verloren en hebben te maken met een gebrek aan eigenwaarde, psychische problemen en een algeheel gebrek aan een doel in het leven. De gevolgen van sociale media, gamen, gokken, streamen en internetporno zijn onmeetbaar. Willen we dit echt zien?

Naar schatting heeft 69% van de jongeren psychische problemen sinds het begin van de COVID-19 pandemie, met blijvende gevolgen voor het huidige decennium. Dit is echter de manifestatie van een trend die al voor de crisis werd waargenomen. Of we het tij kunnen keren, hangt af van de geboden steun.

Wat is er van ons allemaal nodig om jongeren te ondersteunen bij de problemen waar we vandaag de dag allemaal mee te maken hebben? Hoe kunnen we hen helpen hun volledige potentieel te ontwikkelen? Wat is er nodig om hun gevoel van eigenwaarde en doel in het leven opnieuw op te eisen en hun bijdrage op waarde te schatten?

Deze webinar is in het Engels

RACHEL ANDRAS Directeur van Fundación INDERA en oprichter van True2You

IPP-20161031-9884-3 copia 2_edited.jpg

Prijs recording15€

bottom of page